Metron inštitut

Regionalni distributer motorjev znamke Zero Motorcycles za Slovenijo in Hrvaško

Zero FXS

Zero FXS

Pritajen supermoto

Hiter. Pripravljen na vse. Kompakten. Z natančnim upravljanjem in dih jemajočimi pospeški se Zero FXS tiho spoprijema z mestnim slalomom
ali ognjevito osvaja vaše lokalne proge. Zero FXS je v kombinaciji s terensko robustnostjo in gibčnostjo na cesti najboljši način za prečkanje betonske džungle.

“Na FXS ni bilo dolgočasnih trenutkov.”
NICK IENATASH
Cycle World

Močan. Minimalističen.

Zero FXS ponuja čisto vznemirjenje s kombinacijo najbolj kompaktnega pogonskega sklopa Z-Force® in pnevmatik Pirelli Diablo Rosso II ter s
pečatom terenskega Zero FX. Brez prestav in hrupa. Neposredno povežite željo po hitrosti s takojšnjim, močnim, tihim in gladkim pospeševanjem.

Spremenite profil zmogljivosti s pritiskom na gumb, da boste odlično obvladali mestni promet ali lokalne supermoto proge. Zero FXS je vnaprej programiran z načinoma Eco ali Sport. Povežite se s svojo mobilno napravo, da prilagodite zmogljivosti vožnje ali da dobite statistiko o svoji vožnji.

Polnjenje. Polnilnica ni potrebna.

Gospodinjska električna vtičnica. Končano. Polnjenje ne vključuje uporabe posebne opreme. Vaše domače vtičnice so pravkar postale »bencinske črpalke«, ki zagotavljajo potrebno energijo za potovanja od doma do službe za le del stroškov goriva. Vozite do 161 km na dan po mestu in se povežite ponoči, da začnete nov dan s »polnim rezervoarjem«.

Ali želite polniti hitreje? Hitri polnilec je dodatna oprema, ki vam omogoča, da skrajšate čas polnjenja za več kot 60 %.

Pozabite na vzdrževanje.

Predstavljajte si izjemno visoke zmogljivosti brez dolgočasnega in neprijetnega vzdrževanja. Pozabite na menjave olja, svečke, sklopke, filtre, nastavitve verig in drage prilagoditve. Namesto tega, jermen iz karbonskih vlaken direktno povezuje zadnje kolo z zračno hlajenim motorjem Z-Force®, ki uporablja eno samo gibljivo komponento. Zamenjajte obrabljene pnevmatike.
Zamenjajte obrabljene zavorne ploščice. Začnite z vožnjo.

Nenehni razvoj. Programska oprema pogonskega sklopa Z-Force® se nenehno izpopolnjuje, kar zagotavlja vedno večje zmogljivosti. Izboljšave je mogoče enostavno naložiti zahvaljujoč mobilni aplikaciji Zero Motorcycles.

Proti vse bolj oddaljenim destinacijam.

Zero FXS ponuja domet do 161 km na mestnih poteh. Srce Zero FXS je najbolj kompaktna in najlažja baterija Z-Force® podjetja Zero Motorcycles, ki se tako kot ostali modeli ponaša z največjo močjo in gostoto energije v industriji električne mobilnosti.

Ne potrebujete tolikšnega dometa in iščete najbolj ekonomičen
model Zero? Zmanjšajte težo. Zero FXS ZF3.6 zmanjša težo in velikost baterije za približno 50 odstotkov. Kadar koli dodajte drugi baterijski modul, da bo ustrezal dometu in zmogljivosti modela ZF7.2.

Konfiguracije

Zero FXS je na voljo v dveh konfiguracijah.

 

Zero FXS ZF7.2

Dvakratni domet »izven okvirjev«

ZF7.2 ponuja dvakratni domet in moč modela ZF3.6. Baterija je v celoti vgrajena v motor in ponuja najbolj ekonomičen način maksimiranja dometa Zero FXS.

Domet (km): 161 mesto / 64 avtocesta

Barva: skrilavec

Domet pri mestni vožnji

161 km

Domet pri vožnji po avtocesti (113 km/h)

64 km

Domet pri kombinirani vožnji

92 km

Največji navor

106 Nm

Največja moč

34 kW @ 4,300 rpm

Najvišja hitrost (max)

137 km/h

Največja kapaciteta

7,2 kWh

Povprečni strošek polnjenja

1,30 €

Čas polnjenja (standard)

9,7 ure (100 % napolnjen) / 9,2 ure (95% napolnjen)

Čas polnjenja z vsemi dodatnimi polnilci

1,8 ure (100% napolnjen) / 1,3 ure (95% napolnjen)

Teža

133 kg

Višina sedeža

836 mm

Garancija baterijskega paketa

5 let / neomejeno kilometrov

Cenik

Zero FXS

ZF7.2
14.160
00
  • Možnosti in dodatki:
  • Dodatni modul: N/A
  • Hitri polnilec: 867,00 €